Burbank Auto Leasing and Sales

AlannahRu OdessaGol Henrietta Barcelona Tøj Merlin BeulahGar

Merlin Chelsea Tøj Rollandv
Merlin Chelsea Trøje Børn DwayneSc Felix Magath har en vis nervøsitet og hævder, at han blev fyret, før han kunne vende klubben rundt, da Fulham i øjeblikket ligger i bunden af ​​mesterskabet med kun et point fra et muligt 24. Efter otte kampe sidste sæson var Fulham midtbold i Premier League, med tilladelse fra sejre over Sunderland, Stoke og Crystal Palace, og skønt roten indkom kort efter, var de stadig i stand til at dobbeltføre over Aston Villa og Norwich. Hvilket mere eller mindre bringer os ajour – fodboldholdet mangler stadig Real Madrid Tøj kontanter, spillere og point, manageren og hans formand snakker stadig næppe med hinanden eller nogen anden – bortset fra en inderlig redaktion i Blackpool Gazette denne måned .

Til forsvar for den sidste kommentar er de eneste ligaklubber, som Lancashire praler i disse dage, Accrington Stanley, Blackburn, Blackpool, Burnley, Fleetwood, Morecambe og Preston, så det kunne hævdes, at Seasiderne har et historisk krav på top fakturering, selvom Stanley Matthews og alt, hvad der kom godt inden grænseændringer fratog fylket Merseyside og Manchester. Bortset fra 1953-cupfinalen var dette klubben, der leverede Alan Ball til England til verdensmesterskabet i 1966, den eneste ligaside, som Jimmy Armfield nogensinde har spillet for, grunden, hvor Bill Shankly spejdede Emlyn Hughes, før han underskrev ham for en behagelig 65.000 £ .

Det underlige ved moderne Blackpool er imidlertid, at efter nedrykning fra Premier League i 2011 gjorde de en anstændig knytnæve med at forsøge at vende tilbage ved den første mulighed, hvor de endte på femteplads i mesterskabet den følgende sæson og tabte mod West Ham i Wembley slutfinal. En trist fortælling, men i det væsentlige usædvanlig. Faldskærmbetalinger i sig selv er ikke problemet, skønt flere kampagneklubber, der ikke er berettigede til dette vindfald, har klaget, sættes de muligvis for høje og holder for længe. En eller to sæsoner er rimelige – klubber har brug for hjælp til at tilpasse sig fra de stratosfæriske lønninger i Premier League til noget, der ligner det almindelige liv – det nuværende Manchester City Tøj antal på fire er helt klart latterligt.

Alligevel ser den nuværende sats – omkring £ 60m – ud til at forblive uanset hvor mange sæsoner den betales over. Det synes for højt for de fleste mennesker, især for de mesterskabsklubber, der ikke ser noget af det. Hvis Premier League insisterer på at være så generøs, bør quid pro quo være en meget tættere interesse for den måde, disse livsændrende pengesummer bruges på. Blackpool nærmer sig slutningen af ​​deres faldskærmspenge nu og vil enten synke eller svømme, når deres økonomi er normaliseret. Men fodbold skal bestemt tage skridt til at sikre, at hele det usvikelige scenarie ikke gentages andre steder. http://www.tok2.com/home/thecelt/cgi-bin/yybbs/yybbs.cgi?list=thread

All advertised prices are subject to credit approval by the participating bank or financial institution. All prices are subject to change or expire without any further notice and while supplies last. © 2013 GlendaleAutoLeasingandSales.com. All Rights Reserved.

Comments are closed.

New Car Leasing Burbank,Monthly Lease Specials, 0 Down Car Sales and Leasing in Burbank CA