Burbank Auto Leasing and Sales

COKMarqui JeramyLeg Catharine Arsenal Drakt Brianne CorazonMc

Brianne Bayern Munchen Drakt Barn Maryjomo
Gruppe B For å slippe et poeng fra de åtte kampene sine, er Sveits allerede garantert en play-off-plass og vil sikre seg førsteplass hvis de slo Ungarn i Basel på lørdag og Portugal ikke vinner i Andorra. Seiere for begge ville skape en avsluttende runde i Lisboa på tirsdag, med taperen som definitivt var på vei til sluttspillet gitt sine overlegne rekorder sammenlignet med de andre åtte gruppene. Gruppe E Polen trenger et poeng borte til Armenia for å garantere en topp to-plassering, og de vil klemme gruppen hvis de vinner Arsenal Drakt og Danmark-uavgjort i Montenegro, som er nivå på poeng på andreplass. Den siste inndelingsrunden på søndag kunne se alle tre ha en sjanse til å fullføre i hvilken som helst kombinasjon av de tre beste plasseringene.

Bare en runde med innspilling vil finne sted denne uken, med sjette og siste kamp i tredje runde planlagt 6. og 7. november. Bare de fem lagene som avslutter toppen av gruppene sine, vil klare det. Gruppe A-ledere Tunisia kunne garantere en plass i Russland ved å slå Guinea i Conakry på lørdag, selv om en seier for DR Kongo i den tunisiske byen Monastir ville gi dem en sjanse til å gjøre det neste måned. Gruppe B Nigeria kan bli den første afrikanske nasjonen som kvalifiserer seg med en seier hjemme over andreplassert Zambia. Nederlag vil forlate alt å spille for i den siste runden av kamper, når Super Eagles reiser til allerede eliminerte Algerie og Zambia underholder de afrikanske mesterne, Kamerun, som også allerede er ute.

Gruppe C I Norge Drakt Barn teorien kan alle fire lag fortsatt kvalifisere seg, men Mali trenger å slå lederne, Elfenbenskysten, i Bamako på fredag ​​for å holde liv i det svake håpet, mens den andreplassede Marokko vert Gabon i Casablanca på lørdag og vet at de har en sjanse til å gripe kontroll over gruppen før deres inventar i Elfenbenskysten neste måned. Med Mexico allerede har bestilt sin plass, vil de to andre kvalifiseringskampene bli bestemt i løpet av de neste to rundene, og identiteten til nasjonen vil møte en sluttspill mot vinnerne av den asiatiske sluttspillet mellom Australia og Syria. Costa Rica er garantert minst en fjerdeplass, med seier eller uavgjort hjemme mot Honduras, noe som betyr at de ville sikre en automatisk plassering.

LandonGat Hamburger Drakt AndreMalo

All advertised prices are subject to credit approval by the participating bank or financial institution. All prices are subject to change or expire without any further notice and while supplies last. © 2013 GlendaleAutoLeasingandSales.com. All Rights Reserved.

Comments are closed.

New Car Leasing Burbank,Monthly Lease Specials, 0 Down Car Sales and Leasing in Burbank CA