Burbank Auto Leasing and Sales

Devinjlpf EveFallsa EmileGlad Bayern Munchen Tröja Clint Ahmedshtg

Clint Tyskland Tröja Barn SelenaSw
I praktiken kommer det sannolikt att innebära att klubbägare kommer att kunna investera mer av sina egna pengar under en tre-till-femårsperiod så länge de kan visa att intäkterna kommer att växa under den tiden så att de till slut kan bryta även. Det följer oro över att reglerna som de nu står troligen kommer Spanien Tröja Barn att låsa fast de dominans hos dessa sidor med de största kommersiella intäkterna, matchdag och sändningsintäkter och ta bort drivkraften för nya ägare utanför att köpa in i klubbar. Förändringarna kommer sannolikt att väcka blandade känslor på Etihad Stadium och Parc des Princes efter att Uefa förra säsongen slog Manchester City och Paris Saint-Germain med potentiella böter på upp till 49 miljoner pund vardera tillsammans med truppbegränsningar.

Om klubbar misslyckades med att hålla sig inom dessa gränser riskerade de en rad straffar till och med utvisning från europeisk tävling. Förändringarna av reglerna – beskrivna av Uefa-källor som en övergång från åtstramning till tillväxt – kommer av många att ses som ett stillsamt Atletico Madrid Kläder erkännande att de var för drakoniska och en seger för klubbägare som har lobbyat för förmågan att investera sina egna pengar i det första laget såväl som infrastrukturen. Ironiskt nog, med tanke på stöd av de dåvarande ägarna av de två Milanoklubbarna för införandet av FFP, förstår det att de har varit bland de mest aktiva i lobbyverksamhet för att reglerna ska bli avslappnade.

TeresitaP Spania Drakt Barn KeeleyJon

All advertised prices are subject to credit approval by the participating bank or financial institution. All prices are subject to change or expire without any further notice and while supplies last. © 2013 GlendaleAutoLeasingandSales.com. All Rights Reserved.

Comments are closed.

New Car Leasing Burbank,Monthly Lease Specials, 0 Down Car Sales and Leasing in Burbank CA