Burbank Auto Leasing and Sales

ErmaziKyv Horaciotp EliseMcnu England Drakt Lela BennyFlor

Lela Fotballdrakter MalorieB
Det har hittil vært tre små prøvestørrelser, men Mayoral har en god start i sin første virkelige kampanje som førstegangsteater med Los Blancos. Den 20 år gamle spanske innfødte er ikke et underbarn, men han har vært hylles stadig mens du jobber gjennom ungdomssystemene. Teknisk sett har skuespillet hans så langt liknet en informert Karim Benzema. Bevegelsen hans har vært veldig bra, og hans bestått, så Bayern Munchen Drakt Barn vel som sammenkoblinger, er solide. 20 år gammel har Mayoral en god fotball-IQ. I sine tre RM-opptredener så langt denne sesongen har han vist sistnevnte. Bruker kroppen og størrelsen for å tiltrekke seg forsvarere og lage forbipasserende og løpende baner for seg selv så vel som lagkameratene i prosessen.

Dette ble spesielt vist i ett angrep med Marco Asensio og Isco mot Real Sociedad. Mayoral strømmet inn i rytmene deres, løp bredt, fant plass og bidro til å skape en virkelig vakker sjanse. Borja vinner ballen på midtbanen og går på et vakkert løp. Han skaper enorm plass i boksen og har et klart syn på målet, og synker praktisk talt det. Målet ble Frankrike Drakt akkreditert som et eget mål, men hele sekvensen var fantastisk av Borja. Mayoral har spilt bra så langt. Koblingen hans til midtbanen har vært suveren, han har bidratt til å skape og vært på slutten av mange sjanser, og har i utgangspunktet to mål for klubben på 99 minutter spilt. Barnet har talent og fortjener retten til å spille denne sesongen.

LeslieEdg maglie calcio JanMcCall

All advertised prices are subject to credit approval by the participating bank or financial institution. All prices are subject to change or expire without any further notice and while supplies last. © 2013 GlendaleAutoLeasingandSales.com. All Rights Reserved.

Comments are closed.

New Car Leasing Burbank,Monthly Lease Specials, 0 Down Car Sales and Leasing in Burbank CA