Burbank Auto Leasing and Sales

FreddieTh ErmagzOvs ArnoldMac Juventus Tröja Barn Dorthea RoccoWelc

Dorthea Dortmund Tröja PattiHol
Så den löjliga Poppygate-sagan har kommit till en slutsats. Av slag. De engelska och skotska fotbollsförbunden har förklarat att de tappert kommer att trotsa Fifa och deras spelare kommer att bära svarta armband med vallmo tryckta på dem när de möts på Armistice Day. Som de borde, om de vill. Om hela poängen med Remembrance Day är en av tyst individuell kontemplation, handlingen att välja att hylla ofattbar skräck och offring på Belgien Tröja Barn ett diskret personligt sätt, så verkade denna osynliga avsnitt vara motsatsen. Lurid tabloid-upprörelse? Kontrollera. Kynisk politisk poängpoäng? Det också. På samma sätt den senaste gången England spelade den 11 november själv – en enorm 4-1 seger mot Jugoslavien i Belgrad 1987 med mål från Peter Beardsley, John Barnes, Bryan Robson och Tony Adams – ingen av spelarna sportade armband eller vallmo.

Som vanligt har sunt förnuft varit den första skadan i denna tråkiga rad. Om båda lagen håller med och två hemmaländer råkar spela på Armistice Day är det svårt att se vem som skulle bli kränkt av dem som bär armband med vallmo på. För England Tröja Barn allt det som det är berättigat oro över den ökande militariseringen av fångarna som ofta omger internationell idrott, om England råkar spela Skottland på Armistice Day verkar det vara lite fel med att markera det. Det efterföljande slöseriet med energi och skummande fulminering återspeglar inte särskilt bra för någon av de inblandade och det är svårt att inte dra slutsatsen att tyst kontemplation borde ha varit fortsatt standardtillståndet.

Concepcio fotbollströjor HermineJe

All advertised prices are subject to credit approval by the participating bank or financial institution. All prices are subject to change or expire without any further notice and while supplies last. © 2013 GlendaleAutoLeasingandSales.com. All Rights Reserved.

Comments are closed.

New Car Leasing Burbank,Monthly Lease Specials, 0 Down Car Sales and Leasing in Burbank CA