Burbank Auto Leasing and Sales

KlaraBive EliasBarr AustinEag Landslagströja Monique BernardNg

Monique Manchester City Kläder FlossieS
Monique Manchester United Tröja AubreyDz Med Chelsea-stjärnan Eden Hazard som har kopplats till en eventuell övergång till de spanska jättarna Real Madrid nästa säsong, här är tio spelare som Blues skulle kunna få in för att ersätta belgieren om han slutligen lämnar. Leicester City-vingaren Riyad Mahrez har varit en av Premier League-stoppaktörerna under de senaste säsongerna och är uppenbarligen angelägen om att flytta till grönare betesmarker. Enligt Sportskeeda gick Algeriets internationella i strejk Liverpool Tröja Barn efter att en föreslagen flyttning till Manchester City bröt samman, och med spelaren ‘sfuture bara säker tills slutet av säsongen, kunde vi se Chelsea göra ett drag för honom om de förlorar Hazard.

Juventus superstjärna Paulo Dybala anses vara en av de ljusaste utsikterna i Europa just nu, och många tror att det kommer att finnas några klubbar som jagar honom snart efter sin signatur, inklusive Blues, enligt talkSPORT. 24-åringen har fått den ikoniska tröjan nr 10 av klubben, och har tjänat den väl hittills och gjort 17 mål och hjälpt ytterligare fem strejker i 28 uppträdanden för Manchester City Kläder Turin-sidan denna säsong. Även om han tidigare varit mycket tydlig när han ville stanna på Real Madrid, fortsätter walisaren Gareth Bale att hitta sig själv i transfernyheterna. Enligt Daily Mirror kan den tidigare Tottenham Hotspur-stjärnan återvända till Premier League, men det är inte klart vilken sida han föredrar att gå med om han gör flytten.

Alexandra Maglia PSG Bambino ArthurPfe
MiloAiell fußballtrikots kaufen DeboraDri
MiloAiell fußballtrikots kaufen DeboraDri

All advertised prices are subject to credit approval by the participating bank or financial institution. All prices are subject to change or expire without any further notice and while supplies last. © 2013 GlendaleAutoLeasingandSales.com. All Rights Reserved.

Comments are closed.

New Car Leasing Burbank,Monthly Lease Specials, 0 Down Car Sales and Leasing in Burbank CA