Burbank Auto Leasing and Sales

MalissaHl DamonBoun JerilynEl Schalke 04 Tröja Susanne WyattMess

Susanne Barcelona Kläder CarynKel
Susanne Tyskland Kläder ElishaCa Vi kan vara väldigt nöjda för att sätta fem förbi Sevilla var ingen meningsfull prestation. Jag ‘började med Cristiano Ronaldo’ sgoals och för killarna som inte har ‘så mycket speltid hittills och gjorde ett fantastiskt jobb idag. Jag’ nöjd med hur vi spelade och målen, men det var ett spel precis som alla andra. Det var viktigt att ta de tre punkterna så vi är nöjda. Det var en väldigt komplett prestanda. Vi spelade med en 4-4-2 idag, jag visste Schalke 04 Tröja att Sevilla-wingers spelade mycket högt upp och vi var tvungna att kväva dem och backarna. Vi hade en mindre spelare i mitten men det var bra, det var vad vi beslutade att göra.

Vi spelade briljant på kontran med Marco och Lucas som gav oss verklig takt. Vi hanterade spelet mycket bra. I slutet och med utbytena flyttade vi till en 4-3-3. ‘Idon’ tror att de var de bästa 45 minuterna av säsongen. Kanske med tanke på målen, men med tanke på hur vi spelade gjorde vi mycket bra mot Real Sociedad och Borussia Dortmund i Champions League. Vi känner oss väldigt bra eftersom vi har gjort fem mål mot Sevilla, ett lag som kan ge dig verkliga problem, och vi höll också ett rent blad. ‘Jag hoppas att vi kan fortsätta göra många mål. Det’ se i två matcher. Vi måste fortsätta på samma sätt. Vi förbättras på alla sätt, även i vårt allmänna spel, för om du spelar bra gör du fler chanser.

Vi skapade mycket idag och fick fem. Den ‘första gången vi lyckades med det i år.  Vi Bayern Munchen Kläder är glada. Vi gjorde mycket bra och det var väldigt viktigt för moral att få de tre poängen innan vi åkte för att förbereda oss för matchen på onsdag. Alla tycker att det kommer att vara lätt, men det kommer att bli. Vi kommer att resa i morgon och vi vill göra ett bra jobb och vinna ytterligare en trofé.  Vårt mål är att alltid spela på detta sätt. Vi har gjort åtta mål under de senaste två matcherna men vi har gjort bra under de sista fyra. Saker kommer att samlas men vi måste fortsätta med vårt arbete. Vi måste ge allt på onsdag, som vi gjorde idag.

LeifGrave Chelsea Kläder FloridaNe
ChandaVth Maglietta PSG YKCAlivam
GwendeOsf billiga fotbollströjor CharlaCav

All advertised prices are subject to credit approval by the participating bank or financial institution. All prices are subject to change or expire without any further notice and while supplies last. © 2013 GlendaleAutoLeasingandSales.com. All Rights Reserved.

Comments are closed.

New Car Leasing Burbank,Monthly Lease Specials, 0 Down Car Sales and Leasing in Burbank CA