Burbank Auto Leasing and Sales

StuartCcc ValeriaFa LorieDero Tottenham Hotspurs Trikot Kinder Finlay NolaLang

Finlay Juventus Trikot Kinder RogerIsl
Dette kan ikke gå inn i historien som en av de store FA-cupfinalene, men det bør huskes som en av de store prestasjonene. Arsenal satte i gang med å demontere motstanderne fra starten, og selv om Aston Villa alltid vil være fylt med angrer for å ha spilt med så lite vett og samhold, bør de også innse at de kom opp mot en Arsène Wenger-side som viser alle egenskapene som er essensen i hans største øyeblikk. Når Schalke 04 Trikot Kinder Arsenal spiller med denne distinksjonen kan det virke som et triks i tankene det har vært så mange anledninger de siste par årene når det har føltes som om Wenger ikke kan få den lykkelige avslutningen han fortjener. De passerte ballen med en forfining som Villa rett og slett ikke kunne matche.

Det var en uskarphet av fart og bevegelse, og i større målestokk gjorde de også noe annet, med tanke på stanken som har kommet ut fra Fifa hovedkvarter den siste uken. Santi Cazorla dekorerte banen med sin blanding av høy dyktighet og fotballintelligens. Mesut Özil og Aaron Ramsey sørget for støttespillerne, og Alexis Sánchez etterlot seg et fantastisk telefonkort den dagen Arsenal vant denne konkurransen for rekord 12. gang og Wenger ble den første etterkrigssjefen som noterte et halvt dusin suksesser. Arsenal angrep i bølger, med overlappende rygg og raske, gjennomtrengende midtbanespillere som brøt frem for å støtte Walcott, og deres overherredømme hadde den ekstra effekten av å spre angst blant Villa-spillerne.

Det førte igjen til at pasninger ble feilplassert, flere feil, mer uforsiktighet og et tilbakevendende tema for ballen som ble returnert til laget som hadde kontroll. Villa var i en ond PSG Trikot Kinder sirkel som lot dem svimmel og blende. Arsenal kjente på sårbarhetene sine, og Wembley ble påminnet om hvorfor et av disse lagene endte på tredjeplass i Premier League og den andre fjerde bunn. Benteke skulle også hente Mertesacker til det tredje målet, da Cazorla fliset i hjørnet og tyskeren var umerket i seks-yard-området. Headeren ble dirigert forbi en utsatt målvakt, og Sherwood kunne sees på benken som vippet hodet bakover og lukket øynene som om det var et dårlig mareritt.

MiriamQlv billige fodboldtrøjer JefferyBe

All advertised prices are subject to credit approval by the participating bank or financial institution. All prices are subject to change or expire without any further notice and while supplies last. © 2013 GlendaleAutoLeasingandSales.com. All Rights Reserved.

Comments are closed.

New Car Leasing Burbank,Monthly Lease Specials, 0 Down Car Sales and Leasing in Burbank CA